Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notícies | Inici |
Diumenge, 24 Setembre 2023
Qui som?

 

Fundació Esportsalus és una organització no lucrativa que treballa en els àmbits psicològic, mèdic i social per a la millora de la salut i la qualitat de vida.


La missió de la Fundació és donar assistència a les persones amb dificultats d’integració social i als col·lectius amb risc o en situació d’exclusió social, així com desenvolupar programes de prevenció en conductes de risc adreçats
a adolescents i a la població en general.

L’entitat dóna resposta a les necessitats socials actuals a través del disseny i la prestació de programes de formació, prevenció, assistència i reinserció en els àmbits psicològic, mèdic i social.

 

La majoria dels programes se centren en la utilització de l'exercici físic com a mitjà de millora de la salut i la qualitat de vida. D'altres, es basen en la formació d'agents de salut i prevenció, i altres representen intervencions directes sobre els col·lectius de risc.

 

 

 

 

OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERÈNCIES ... ADREÇATS A TÈCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formació que poden sol·licitar Ajuntaments de fora de la província de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundació La Caixa i l'assessorament de la Fundació Esportsalus, l’Agrupació Barça Jugadors presenta el nou “ENGANXA'T A L'ESPORT”, una jornada per fomentar la pràctica esportiva com a factor de protecció davant el consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCIÓ

(SAP)

DE FUNDACIÓ ESPORTSALUS

El SAP és un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenció de conductes de risc.

 

TALLERS DE PREVENCIÓ adreçats a alumnes de 6è d’Educació Primària, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundació Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la província de Barcelona).