Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020
Parlem? Imprimeix

Aquesta s una pgina Web adreada a les famlies amb fills/es en edat adolescent per obtenir informaci i assessorament sobre el mn de les drogues.

L'Agncia de Salut Pblica de Barcelona, dins el programa "De marxa sense entrebancs" patrocinat per la Delegaci del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, ha creat aquesta web per donar respostes a les famlies sensibilitzades i preocupades pel possible contacte dels seus fill/es en el mn de les substncies txiques en una edat complicada.


Pares i mares obtindran informaci sobre les drogues, per tamb trobaran resposta a preguntes o neguits sobre com protegir o prevenir als seus fills/es per evitar que entrin en aquest mn, com detectar o confirmar el consum, com reaccionar davant les sospites de consum o com procedir i actuar en el cas que es confirmi...

Tamb hi ha un servei de bstia per a consultes o dubtes puntuals que puguin aparixer relacionats amb aquesta temtica, per tal dobtenir assessorament.

http://parlem.aspb.catFundaci Esportsalus va participar en la elaboraci del contingut de la pgina Web "Parlem..." 

REVISTES ESPECIALITZADES

Publicacions relacionades amb l'activitat de FUNDACI ESPORTSALUS

Didctica de l'Educaci Fsica Publicacions GRA - Revista TANDEM
Revista Online de Medicina de l'Esport Apuntshttp://parlem.aspb.cat

La WEB d'informaci sobre DROGUES per a famlies amb ADOLESCENTS


OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERNCIES ... ADREATS A TCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formaci que poden sollicitar Ajuntaments de fora de la provncia de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundaci La Caixa i l'assessorament de la Fundaci Esportsalus, lAgrupaci Bara Jugadors presenta el nou ENGANXA'T A L'ESPORT, una jornada per fomentar la prctica esportiva com a factor de protecci davant el consum problemtic de drogues, aix com ladquisici dhbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCI

(SAP)

DE FUNDACI ESPORTSALUS

El SAP s un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenci de conductes de risc.

TALLERS DE PREVENCI adreats a alumnes de 6 dEducaci Primria, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundaci Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la provncia de Barcelona).