Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notícies | Inici |
Diumenge, 24 Setembre 2023
Parlem? Imprimeix

Aquesta és una pàgina Web adreçada a les famílies amb fills/es en edat adolescent per obtenir informació i assessorament sobre el món de les drogues.

L'Agència de Salut Pública de Barcelona, dins el programa "De marxa sense entrebancs" patrocinat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, ha creat aquesta web per donar respostes a les famílies sensibilitzades i preocupades pel possible contacte dels seus fill/es en el món de les substàncies tòxiques en una edat complicada.

 


Pares i mares obtindran informació sobre les drogues, però també trobaran resposta a preguntes o neguits sobre com protegir o prevenir als seus fills/es per evitar que entrin en aquest món, com detectar o confirmar el consum, com reaccionar davant les sospites de consum o com procedir i actuar en el cas que es confirmi...

També hi ha un servei de bústia per a consultes o dubtes puntuals que puguin aparèixer relacionats amb aquesta temàtica, per tal d’obtenir assessorament.

 

http://parlem.aspb.cat 
Fundació Esportsalus va participar en la elaboració del contingut de la pàgina Web "Parlem..." 

REVISTES ESPECIALITZADES

Publicacions relacionades amb l'activitat de FUNDACIÓ ESPORTSALUS

Didàctica de l'Educació Física Publicacions GRAÓ - Revista TANDEM
Revista Online de Medicina de l'Esport Apuntshttp://parlem.aspb.cat

La WEB d'informació sobre DROGUES per a famílies amb ADOLESCENTS


OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERÈNCIES ... ADREÇATS A TÈCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formació que poden sol·licitar Ajuntaments de fora de la província de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundació La Caixa i l'assessorament de la Fundació Esportsalus, l’Agrupació Barça Jugadors presenta el nou “ENGANXA'T A L'ESPORT”, una jornada per fomentar la pràctica esportiva com a factor de protecció davant el consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCIÓ

(SAP)

DE FUNDACIÓ ESPORTSALUS

El SAP és un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenció de conductes de risc.

 

TALLERS DE PREVENCIÓ adreçats a alumnes de 6è d’Educació Primària, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundació Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la província de Barcelona).