Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notícies | Inici |
Dimecres, 29 Novembre 2023
Advertiment Legal

Identificació

El present Avis Legal ha estat creat per la FUNDACIO ESPORTSALUS (La Fundació) amb CIFG63584130,  situada al C/ Teodora Lamadrid, 47, baixos, 08022 de Barcelona.

La FUNDACIO ESPORTSALUS té per objecte la realització de prestacions socials. La Fundació està inscrita al Registre de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el nº 2041.

Propietat intel·lectual. La Fundació es titular  en exclusiva de tots els continguts del lloc web www.esportsalus.org:textos, gràfics, imatges, logotips, arxius de sotfware, colors, estructura, selecció, ordenació y presentació de continguts, el programa d’ordinador per la seva creació i el seu funcionament; està totalment prohibida la reproducció total i/o parcial, comunicació pública i emmagatzematge d’aquesta pàgina web i de qualsevol altre material i/o element que la integri protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual sense la obtenció del consentiment previ de la Fundació.

Condicions generals d’ús.

L’usuari de  la pàgina web ( en endavant l’usuari), accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avis Legal, en la versió publicada per la Fundació en el mateix moment que l’usuari accedeixi a la web.

La pàgina web pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a usar els continguts i serveis de conformitat a la llei i el present Avis legal. En aquest sentit l’usuari s’abstindrà d’usar la pàgina web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits o lesius dels drets o interessos de tercers.

Està prohibit fer un mal ús del servei de la pàgina web fent-la servir per enviar e-mails no desitjats, insultar, assetjar o per finalitats contràries a les condicions del ús o de la política de privacitat.

La Fundació no és responsable de les opinions o comentaris dels usuaris, dels errors o omissions, dels continguts de la web o d’altres continguts als que es pugui accedir a través d’aquesta ni dels danys derivats de l’ús de la web, ni per qualsevol actuació realitzada basant-se en la informació facilitada a la web.

La Fundació no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions al sistema informàtic, en els documents electrònics o els fitxers de l’usuari de la web; tampoc respon pels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar als usuaris ni a tercers.

El contingut de la pàgina web podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment sense previ avis.

La Fundació es reserva el dret a actualitzar els continguts de la de la pàgina web i eliminar-los, limitar i impedir l’accés als seus continguts de forma temporal o definitiva sense prèvia notificació.

Seguretat

La informació personal facilitada serà protegida amb els estàndards  i la tecnologia del sector. L’usuari es responsable de mantenir la confidencialitat de la pròpia contrasenya única i de la informació del seu compte i també de controlar l’accés a les comunicacions electròniques.

Enllaços a altres pàgines web

Si en la pàgina web l’usuari pot trobar enllaços a altres pàgines web, links, banners, etc. que estan gestionats per tercers, La Fundació no assumeix la responsabilitat de problemes derivats de l’enllaç a la pàgina web; a títol enunciatiu i no limitatiu sobre el seu funcionament,  accés, dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus serveis, els seus propis enllaços y/o els seus continguts.

L’establiment de qualsevol tipus d’enllaç des de aquesta pàgina web a una altra web, no implica cap tipus de relació, col·laboració o dependència entre la Fundació i el responsable de l’altre web.

Protecció de dades personals

De conformitat al que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre sobre protecció de dades de caràcter personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la pàgina web seran incorporats als fitxers de la FUNDACIO ESPORTSALUS. Els fitxers estan degudament inscrits davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i tenen per finalitat: el contacte amb els usuaris, la prestació de la petició realitzada i l’enviament d’informació que pugui d’interès per l’usuari.

Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un escrit a  la FUNDACIO ESPORTSALUS amb domicili al C/ Teodora Lamadrid, 47, baixos, 08022, Barcelona o escrivint  a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix per la llei Espanyola. En cas de controvèrsia o desavinença derivada d’aquest i per la resolució de qualsevol conflicte, les parts acorden la submissió als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona amb renuncia a qualsevol altre fur o jurisdicció que els pugui correspondre.


Informació tècnica i crèdits
Copyright © 2010 Fundació Esportsalus.
Tots els drets reservats.
Espai optimitzat per a qualsevol navegador actual.
Disseny i manteniment: www.comunicadigital.com

 

 

OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERÈNCIES ... ADREÇATS A TÈCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formació que poden sol·licitar Ajuntaments de fora de la província de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundació La Caixa i l'assessorament de la Fundació Esportsalus, l’Agrupació Barça Jugadors presenta el nou “ENGANXA'T A L'ESPORT”, una jornada per fomentar la pràctica esportiva com a factor de protecció davant el consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCIÓ

(SAP)

DE FUNDACIÓ ESPORTSALUS

El SAP és un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenció de conductes de risc.

 

TALLERS DE PREVENCIÓ adreçats a alumnes de 6è d’Educació Primària, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundació Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la província de Barcelona).