Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020
Imprimeix

Malgrat els avenos dels darrers anys en la investigaci relacionada amb labordatge del VIH i dels seus tractaments, el nombre de persones afectades pel Sida continua sent important. Segons les estadstiques,en aquest moment el collectiu que ms casos presentasn les persones que han practicat conductes sexuals de risc. s molt importantinformar i formar als col.lectius ms vulnerables i/o amb possibles limitacions o desavantatges socials,i en aquest context s'hi trobenles persones internes en centres penitenciaris que requereixen una intervenci prioritria amb aquest objectiu.


El programa sadrea al collectiu d'interns enels centres penitenciaris de Catalunyaafectats del Sida o que practiquen conductes de riscde contraure la malaltia.

Lobjectiu principal s promoure l'educaci, la informaci i la prevenci del VIH aix com daltres malalties de transmissi sexual, aportant el suport sanitari, psicolgic i social necessari per a aquests interns.

El programa est desenvolupat per personal extern als centres penitenciaris i tamb una durada de 12 sessions programades dins els grups teraputics dels centres penitenciaris.Amb el suport de:
.