Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notícies | Inici |
Diumenge, 24 Setembre 2023
Programa de Prevenció del VIH en CENTRES PENITENCIARIS Imprimeix
Programes d'Assistència a la SALUT en CENTRES PENI

 

Malgrat els avenços dels darrers anys en la investigació relacionada amb l’abordatge del VIH i dels seus tractaments, el nombre de persones afectades pel Sida continua sent important. Segons les estadístiques, en aquest moment el col·lectiu que més casos presenta són les persones que han practicat conductes sexuals de risc. És molt important informar i formar als col.lectius més vulnerables i/o amb possibles limitacions o desavantatges socials, i en aquest context s'hi troben les persones internes en centres penitenciaris que requereixen una intervenció prioritària amb aquest objectiu.


El programa s’adreça al col·lectiu d'interns en els centres penitenciaris de Catalunya afectats del Sida o que practiquen conductes de risc de contraure la malaltia.

 

L’objectiu principal és promoure l'educació, la informació i la prevenció del VIH així com d’altres malalties de transmissió sexual, aportant el suport sanitari, psicològic i social necessari per a aquests interns.

 

 

 

El programa està desenvolupat per personal extern als centres penitenciaris i té amb una durada de 12 sessions programades dins els grups terapèutics dels centres penitenciaris.

 

 Amb el suport de:
.